Υπηρεσίες

Φυλάξεις

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρους, εκπαιδευμένους φύλακες (Security Guards) κάτοχοι αδείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, με την νόμιμη πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π , ΚΕ.ΜΕ.Α. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου φυλάξεις όπως, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εργοτάξια, εργοστάσια, βιομηχανίες, νοσοκομεία, δημοσίους οργανισμούς. Καλύπτουμε κάθε κοινωνική, αθλητική, πολιτιστική ή θρησκευτική εκδήλωση όπως, συναυλίες, ομιλίες, γάμους, αθλητικούς αγώνες. Οποιαδήποτε η ανάγκη σας για ασφάλεια και φύλαξη, το προσωπικό μας θα σχεδιάσει και θα εκτελέσει κάθε φύλαξη αξιόπιστα και προσαρμοσμένα στα μέτρα σας, δεσμευόμενοι με αυτόν τον τρόπο για τον πλήρη εναρμονισμό των απαιτήσεών σας με τις υπηρεσίες μας.

Περιπολίες – Άμεσες επεμβάσεις

Ο τακτικός έλεγχος και η άμεση επέμβαση ειδικά κατά την διάρκεια της νύχτας από τα επανδρωμένα οχήματα της NOVA security είναι η απαραίτητη προσθήκη για κάθε σύστημα ασφαλείας. Η περιπολία των χώρων γίνετε σε απροσδιόριστα χρονικά σημεία, βάση σχεδίου ασφαλείας και εναλλακτικών διαδρομών και ωραρίων έτσι ώστε να μην είναι δυνατόν να προγραμματιστεί καμία κακόβουλη ενέργεια η απειλή για την ασφάλειά σας.

Το προσωπικό της NOVA Security αναλαμβάνει δράση και προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Κλοπής – Ληστείας
  2. Απόπειρας διαρρήξεων
  3. Δολιοφθοράς
  4. Εμπρησμού-Πυρκαγιάς
  5. Ατυχημάτων, και για οποιαδήποτε ενέργεια που απειλεί την ασφάλειά σας

Συνοδεία – Φυλάξεις Υψηλών Προσώπων

Η συνοδεία φυσικών προσώπων είναι μια υπηρεσία που απαιτεί εκτενή αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων που διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο υψηλού ή χαμηλού κινδύνου, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του, έτσι ώστε να μην διαταράσσεται σε καμία περίπτωση η καθημερινότητά του. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα λειτουργήσει ως συνοδοί του φυσικού προσώπου παρέχοντας μία πλήρη αίσθηση ασφάλειας σε οποιοδήποτε σημείο και χώρο, αποτελεσματικά αλλά και με διακριτικότητα.

Συστήματα ασφαλείας – Συναγερμοί

Διαθέτοντας ειδικά καταρτισμένο προσωπικό η εταιρία μας αναλαμβάνει να μελετήσει, να σχεδιάσει, να συντηρήσει και να εγκαταστήσει ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας όπως συναγερμούς, κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεων (c.c.t.v), από την αρχή έως το τέλος, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του συστήματος ασφαλείας σας με κέντρο λήψης σημάτων για περισσότερη ασφάλεια και 24ώρη ενημέρωση και επέμβαση για οποιαδήποτε υποψία απειλής.